BB krém - Két betű, ami megváltoztatja az életed!

A kozmetikai cégeknek mindig sikerül meglepniük minket egy-egy világrengető újdonsággal. Nincs ez másként most sem, hiszen hazánkba is megérkeznek a méltán híres BB krémek.

bb krém,szépség,ápolás,tipp,bőrápolás,testápolás

Tulajdonképpen miről is beszélünk, mi is az a BB krém? A BB kifejezés a Blemish Balm/ Beauty Balm rövidítést takarja, és egy többfunkciós kozmetikai újdonságot jelent, amely smink, alapozó és egyben bőrápoló tulajdonságokkal is bír.

A kezdetekben a BB krémet német bőrgyógyászok alkalmazták bőrnyugtatásra, hogy enyhítsék és elfedjék a bőr irritációt arc hámlasztások és egyéb műtéti beavatkozások után. A terméket piaci forgalomban először Dél-Koreában mutatták be, ahol a helyi hírességek boldogan osztották meg innovatív, új szépségápolási titkukat a nagyközönséggel. A termék hihetetlen sikert aratott! A nők, akik korábban számtalan különböző szépségápolási szer használatára voltak kárhoztatva, hogy fakó és sápadt bőrüket élettel telivé tegyék, izgalommal fogadták a reggeli procedúrát kiváltó terméket, mely egyetlen felvitellel kínált megoldást az összes problémára. A BB krém ugyanis egyszerre hidratál, természetes hatású takarást ad, miközben megfiatalítja a bőrt és egyben napvédelmet is biztosít. Vannak bőrfehérítő, ránctalanító és egyéb plusz tulajdonságokkal rendelkező változatok is. Az alapozókkal ellentétben engedi a bőrt lélegezni, és annyira természetes hatású, hogy szinte lehetetlen észrevenni, mégis hibátlan megjelenést eredményez.
Nemsokára mi is megismerkedhetünk az évszázad csodakrémjével.

http://www.joy.hu/szepseg/20790_ket_betu_ami_megvaltoztatja_az_eleted_bb_krem.html

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr674394343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása