BB krém: Lioele Triple
Írta: Elle
Beküldés: 2011.07.15.

Úgy látom, hogy nagyon jó hatással van a bőrömre. Nap közben jól kezeli a kifényesedést; ebben a pokoli melegben ugyan teljesen nem gátolja meg, de elfogadható szinten tartja, mivel a kritikus területeken sem az a kellemetlen, agresszív, zsíros csillogás jelentkezik, amit annyira zavarónak érzek, hanem inkább csak némi természetes fény, és ez, ebben az időben - szerintem - esztétikailag teljesen elfogadható. Ha néhány fokkal hűvösebb van, még ettől sem kell tartanom, ilyenkor a végeredmény kifejezetten üde hatású, egészséges fényű bőr, amit nagyon szeretek. Egyébként is ritkán nyúlok púderhez, ilyen melegben pedig egyáltalán nem használok, vagyis a krém valóban hatékony, mivel ezt az eredményt rásegítés nélkül éri el. Az arcomon, a szárazabb területeken némi hidratálót indokoltnak érzek ugyan, de egyébként minden más nélkül viszem fel a krémet a megtisztított bőrfelületre, ahogyan javasolta. Este, amikor lemosom, úgy látom, hogy a bőröm nagyon tiszta és jól hidratált marad alatta, ezért szinte függővé váltam, gyakorlatilag nappali krémként használom, nem csupán az alapozót helyettesítem vele, amire eredetileg szántam. Nagyon kellemes és kényelmes érzés, hogy nap közben nem kell aggódnom miatta, nem lesz zavaróan fényes a bőröm, a krém ott marad, ahol maradnia kell és egyértelmű, hogy jó véd. Mióta használom, a zsiráf-foltjaim nem sötétedtek be, ami eddig minden nyáron megtörtént, újabbak pedig nem jelentkeztek.
 
Amiért szintén nagyon kedvelem, hogy nagyon kis mennyiség elegendő belőle, nagyon könnyen és szépen el lehet dolgozni a bőrön. Igyekszem nem alapózóként, hanem inkább krémként tekinteni rá és ennek megfelelően használni - nekem így tűnik a leghatékonyabbnak. Ha hosszabb napra készülök, általában magammal viszem a biztonság kedvéért, de eddig még soha nem kellett a reggel felvitt réteget plusz krémmel korrigálnom, legfeljebb hidratáló arcpermetet használok, néha egy-egy mattító lapocskát az orromon. Szóval, nekem nagyon bevált. Érzek némi kísértést és kíváncsiságot, hogy másikat is kipróbáljak majd, bár ez a mostani nagyon megfelel az igényeimek, így azért egészen nem vagyok biztos benne, hogy megérné váltani.

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr473089795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása