A Missha Signature Real Complete sötétebb, #23-as árnyalatát hoztam Nektek. Ez egy csodakrém, mindjárt elmondom miért.

110529_M_Sign.jpg

Ezen a héten azt hiszem minden bűnt elkövettem az arcom ellen, amit persze nem kellett volna. Kezdjük ott, hogy amikor nem az autóban ültem, akkor a teraszon dolgoztam, mert bár nem divat a barna bőr napjainkban, én őrült napimádó vagyok, és szeretek csokibarna lenni legalább őszig (persze óvintézkedéseket teszek, használok fényvédőt, délben nem napozok, stb.).

Szerdára le is égett a fejem és a dekoltázsom, ahogy azt kell, aki követi a facebook oldalt már tudja, hogy "aftersun" termék hiányában a BRTC Blemish Recoverrel gyógyítgattam az égési sérüléseim, és magam is meglepődtem a sikeren: másnapra teljesen lement a pirosság, és bár féltem tőle, de mára kijelenthetem hogy hámlást is megúsztam, hurrrá :-)

Mindezeken felül mikor jöjjön ki egy-két pattanás (hála a naptejemnek), mint amikor "megjelenős programja" van az ember lányának, amiket persze puszta jószándékból jól el is piszkáltam. Úgyhogy intenzív BB kúrába kezdtem, utcára többnyire a Missha Signature, itthonra a BRTC Blemish Recover, ami a színét tekintve igen vicces most már, lévén - köszönhetően a napfürdőknek - jelenleg NW30-35-ös színben pompázom. (Igen, NW, ugyanis én ha nagyon lebarnulok árfordulok ebbe a picit pirosasabb árnyalatban, a MAC NC skálájának sötétebb színei nagyon sárgák ilyenkor.)


 

Első benyomás:

  • A csomagolása csodaszép, hihetetlenül igényes és mégsem giccses, dombornyomásos a tubusa, és egy jól szabályozható pumpával látták el.
  • Itthon két árnyalatban kapható, a #21-es elég világos, a #23-as sötétebb, és elég jól alkalmazkodik mindkettő. A többi BB-vel összehasonlítva inkább sárgás alaptónusú mindkét szín.
  • Nagyon jó az állaga, kicsit hígabb, ezért könnyű kis mennyiséget is tökéletesen eloszlatni.
  • Érzékeny bőrre ajánlják elsősorban, illetve mindenkinek aki a bio kozmetikumok híve, ugyanis nem tartalmaz semmiféle parabént, ásványi olajat, alkoholt, stb., kizárólag természetes összetevőkből áll. 
  • Tartalmaz folt-fehérítő és ránctalanító összetevőket, ugyanakkor faggyútermelés szabályozó hatása is van.
  • SPF 25-ös fényvédőt tartalmaz, 45 g.
     

Hogyan használjuk:

  • Kicsit folyós krém, de nagyon könnyen használható, ugyanis ez egy erősebb fedésű BB, és a hígabb állagának köszönhetően nagyon könnyű szépen eloszlatni.
  • A pumpája könnyen és jól szabályozható, tehát lehet csak kisebb adagokat, akár egy pöttyintésnyit is előhozni finom lenyomással.
  • A fedése erősnek mondható, egy vékony rétegben is majdnem tökéletes bőrképet ad, de a problémásabb területekre - a folyós állaga miatt csak korlátozottan - lehet építeni.
     

Tapasztalat:

  • Elsőként azt kell elmondani, hogy tényleg érezni lehet a krémen, hogy felső(bb) kategóriás készítménnyel állunk szemben, bár árában alatta marad, de simán lehet egy márkásabb (nem drogériás márka) alapozóval egy lapon említeni. A viselése nagyon kellemes, bársonyos bőrfelszínt ad, gyönyörűen belesimul az arcba, de ugyanakkor jótékonyan elfed szinte bármit.
  • Életemben pár terméket végigpróbáltam már, de messze ennek a legjobb az összhatása: nem ül meg a ráncokban sőt, kisimítja az arcot (mint egy jó primer), láthatatlanul építhető, és a jó fedés ellenére is hihetetlenül természetes a hatása.
  • A viselése is nagyon könnyű, az erősen fedő BB krémek közül ez a leginkább "érezhetetlen", nem ragad, nem érzem hogy elzárná a bőröm, vagy hogy lefolyna a nagy melegben, és tartósnak is bizonyult.
  • Félmatt a finishe, tehát - főleg így nyárra - érdemes finoman lepúderezni. A napközbeni kifényesedést jól gátolja. Én sok review-t olvastam róla külföldi oldalakon, ahol nem voltak elégedettek a kifényesedésével, úgyhogy eléggé szkeptikusan álltam a dologhoz, hiszen nyáron max 2-3 óránként szoktam púderezni az orromat. De meg kell cáfolnom a negatív véleményeket, nekem nagyon szépen tartotta magát, a közel 30 fokban is kitolta a púderezést 4-5 órára.
  • Én majdnem a barnulási képességeim csúcsánál járok, és jelentem "kibarnultam" minden BB krémből, az NW35-höz képest ez is picit világos, NW30-ig lehet tökéletes a szín, a fölött pedig púderrel lehet korrigálni. Én nyárra a MAC Blot púderét használom, abból is a Dark-ot, ennek csak leheletnyi fedése van, és ennyi a színkorrekcióra elég is.
  • Szó volt róla, hogy péntekre vacsoraprogramom volt, ezért is ezt a hetet választottam ennek a BB-nek a tesztelésére, ugyanis kifejezetten érzékeny bőrre (hahó, ez én vagyok :-)) találták ki, semmiféle olyan anyagot nem tartalmaz, ami kiütheti, irritálhatja a bőrt. Az illatanyagot ő sem úszta meg, de sokkal visszafogottabb mint a többi BB esetében.
  • Bár nem kifejezetten hidratáló, de nagyon jól táplálja a bőrt, az én vízhiányos bőröm sem húzódott, és kevesebb hidratálót is igényelt a lemosás után.
  • A gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatása nagyon jó, megkockáztatom hogy vetekszik a BRTC Blemish Recoverével.
  • Mivel önmagában is nagyon jól fed, primerként nem ajánlom.

 

Ez egy picit korábbi kép, tehét NC40-es bőrön tesztelve, természetes fényben. Ezek a színminták majdnem teljesen élethűek, egyedül a Watery világosodását nem mutatják.

110529_aloe_signature_watery.jpg

 

 

Missha Signature értékelés
 csomagolás 10/10
 fedőképesség 9/10
 természetesség 10/10
 színválaszték 8/10
 állag 10/10
 tartósság 9/10
 oil kontroll 9/10
 sebgyógyítás 10/10
 összesítés 75/80

 

Missha Signature ajánlás
 bőrtípus  kombinált, érzékeny
 bőrszín  nw25,nc30-nw30,nc45
 finish  fél matt
 probléma  érzékeny bőr

 Képek még itt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr292941009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mininyul 2012.05.28. 00:36:50

Haho! Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség eközött:

bbkrem.hu/gyartok/missha/missha-m-signature-real-complete-bb-krem-spf-25-pa.html

és eközött:
bbkrem.hu/gyartok/missha/missha-m-signature-real-complete-bb-krem-spf-25-pa-20g.html ?

Anyumnak keresek, vízhiányos bőrre,enyhe, közepes fedéssel, de kezdek kicsit összezavarodni, mert ugyanaz a nevük:D

BBAndi 2012.05.28. 00:41:49

Az eslő 45g, a második 20g, csak a kiszerelés a különbség :-)
süti beállítások módosítása