Nem tökéletes a cím, hiszen országonként, földrészenként más-más márka számít ismertnek, elismertnek. De ha azt mondom Maybelline, La Roche-Posay, Vichy, Clinique, Lancome, Dior, Estée Lauder, MAC vagy Bobbi Brown akkor azt hiszem nem kérdés, hogy ezek méltán híres-neves márkák világszerte. De azt gondolom már kevesebben tudják, hogy nekik is van BB krémjük.

Íme egy kis csokor a világmárkák jellemzően Ázsiában és Amerikában kapható BB krémeiből: (képek forrása google.com)

 

 

Ami engem illet ezek közül a márkák közül van olyan, amelyikkel szemben maximálisan pozitívan elfogult vagyok tehát ha begyűrűzik hozzánk is az értékesítés, biztosan ki fogom próbálni az ő BB krémjüket.

Azonban az sem elhanyagolható szempont, hogy ezek valószínűleg árban jóval feljebb lesznek pozicionálva, mint a koreai készítmények, ráadásul termékfejlesztés-tapasztalat tekintetében azt hiszem nem kell az ázsiai krémek előnyét ragozni. Jó pár órát töltöttem azzal, hogy a neten a fenti "márkás" BB krémekről review-kat, véleményeket keressek, de nem túl sokat találtam, ennyiből érdemi következtetést nem igen lehet levonni. De ez nem is csoda hiszen ezek valóban nagyon új fejlesztések, szemben a koreai termékekkel, melyek évek óta a piacon vannak, és több ezer felhasználói tapasztalatot találhatunk.

 

Ez persze csak az én véleményem, de én imádom, hogy manapság könnyedén megoszthatják a fogyasztók a tapasztalataikat egy-egy árucikkel kapcsolatban, és nem csak a gyártók leírásai és a reklámok segítenek a választásban. (ajaj, kiszökött belőlem a közgazdász, mindjárt visszatuszkolom :-))
Hiszen akárhogyan is, de több szem mindig többet lát :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr652906930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása