BBAndi 2011.04.29. 19:45

Skinfood Aloe

Új szerelmem van, ő a Skinfood Aloe BB krémje, 2-es (natural) színben. Sok pozitív külföldi véleményt olvastam ezzel a termékkel kapcsolatban, és mivel a BRTC színével ahogy barnulok (igen, már a nyári színem megszerzésén ügyködöm :-) egyre távolabb kerültünk egymástól, őt választottam.

110517_skinfood_bb_aloe_natural.jpg

 

A leírások alapján az aloe tartalmának köszönhetően érzékeny bőrre is ajánlják, a csomagolása pedig már a képei alapján nagyon megtetszett, az ilyen "természetközeli" és egyszerű design nagyon közel áll a szívemhez.
További szempont volt, hogy olyan BB krémet szerettem volna, ami nincs telepakolva minden extrával, ez az egyik legolcsóbb fajta, és nagyon kíváncsi voltam, hogy egy "alap" BB krém mit tud.

Elöljáróban csak annyit, hogy az együtt töltött időnk első napjától tökéletes boldogságban élünk :-D A részletes véleménnyel hamarosan jövök.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr542865294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása