Mivel egyre több kérdést kapok ezzel kapcsolatban, szedjük össze, hogy a gyakorlatban mit várhatunk el a BB krém használattól.

Mindenkinek más a problémája a bőrével, de néhány általánosság azért elmondható:

  • Gyógyítja a bőrt.
    Mivel ez egy krém, nem csak elfedi a problémákat, hanem gyógyítja a bőrt, a lemosás után is érezhető a hatása ugyanúgy, mint egy arckrémnek. Ezt a gyógyító-szépítő hatását természetesen hosszútávon fejti ki leginkább.
  • Javul a bőr állapota.
    Akár pattanások, akár hámló területek voltak zavaróak korábban, a helyesen megválasztott BB krém segít ezeken a problémákon, és a bőrt a normál bőr irányába mozdítja.
  • Javul a bőrkép.
    A korábbi egyenetlenségek kisimulnak, a foltok halványodnak, a mimikai ráncok  (amik huszonéves korban már elkezdődnek bevésődni) mélysége csökken.
  • Világosítja a pigmentfoltokat.
    A legtöbb BB krém tartalmaz fehérítőt, ami nem a teljes arcot fehéríti, hanem a melanin felhalmozódást enyhíti, tehát a pigmentfoltokat, májfoltokat világosítja, ún. folt-fehérítő. A nap okozta, vagy pattanásból visszamaradt sötét foltokat gyönyörűen eltünteti (nem csak elfedi), ha friss a folt akár pár nap alatt.
    (Én vagyok az élő bizonyíték, hogy nem kell félni a fehérítőtől, folyamatos BB krém használat mellett barnultam - persze bb krém nélküli napozással - 2-3 árnyalatot az elmúlt hónapban :-)
  • Sebgyógyító.
    Használatával a sebek hegmentesen, és nagyon gyorsan gyógyulnak, a meglévő hegek halványulnak.
  • Hatékony fényvédő.
    Extrém fényérzékenységre megfelelő védelmet nyújt.

Ezeken kívül van még jó pár olyan előnyös tulajdonságuk, amik miatt meggyőződéssel ajánlom őket, de nagyon fontos, hogy mindenki a számára megfelelőt válassza. Ehhez a legjobb megoldás persze ha ki tudjuk próbálni, de mint az alapozó, vagy arckrém vásárlásnál (másról nem is beszélve ;-)), itt is csak több óra elteltével, vagy több napi használat után mondhatjuk, hogy megtaláltuk az igazit. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr262912620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása