Hidratál, és tökéletessé teszi a bőrt / Mi az a BB-krém?

Csodás arcbőrt varázsol a hidratáló, alapozó és fényvédő funkciókat egyesítő kozmetikum.
Szerző: Fehér Ági
Forrás: Retikül.hu
2012.02.18.

A szépségbloggerek körében nagy népszerűségnek örvendő BB-krém alapja egy német szabadalom. Miután a hatvanas években elterjedtek a lézeres beavatkozások, szükség volt egy gyógyító, nyugtató krémre, ez lett a blemish balm. Ehhez adtak aztán színezőt, hogy az eljárások után a bőrpírt eltüntethessék.

Bár régi az ötlet, a használata csak nemrég terjedt el, az őrület Ázsiából indult. Egy koreai színésznőt kérdeztek arról, hogy mitől ilyen gyönyörű a bőre, és ő a BB-krémet említette fő felelősként.

Révész Andrea - az eredeti koreai BB-krémek forgalmazójának kozmetikusa - elmondta, hogy ezek a krémek három kozmetikum ötvözetei, a hidratálóé, az alapozóé és a fényvédőé.

Télen magában nem érdemes használni, egy kevés hidratáló kell alá. Leviszi a bőrpírt, egyenletes bőrfelületet biztosít, miközben táplálja az arcot. Itthon is kapható számos márka, ezekből szemezgettünk.

http://www.retikul.hu/kencefice/hidratal_es_tokeletesse_teszi_a-bort_mi_az_a_bb_krem

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr994395828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása