Mostanában mindenhol (főleg blogos berkeken belül) a Zamian csokis maszkról olvasni, hallani, nem véletlenül, tényleg szuper kis termékről van szó, az én terméktesztem is érkezik róla hamarosan :-)

Ne felejtsük el azonban, hogy van egy másik csodaszer, ami ugyanezeket a problémákat kezeli. Ő a már egyszer bemutatott BRTC Blemish Recover.

Miért is állítom őket párhuzamba? Mert ugyanazt a problémát kezelik hihetetlen hatékonysággal, csak más módszerrel. Míg a csokis maszk a kakaóval operál, a BRTC BR gyógynövényekkel. Azt tudtátok, hogy 2 szabadalom is társul a BRTC BR-hez? Az egyik bőrvédő, a másik regeneráló, nem véletlenül ennyire hatékony.

Nézzük is milyen speciális 
hatóanyagok találhatóak meg benne:

Blemish 
komplex 
‐ 
bőrvédő
 szabadalom:
 gyömbér,
 sütőtök,
 magnólia,
 narancs,
 kamélia, grapefruit mag
Blue
 komplex
 ‐ 
a 
száraz
 és 
érzékeny
 bőr
 szabadalma:
 levendula,
 krizantém,
 gyermekláncfű,
 virág
kivonat
Faggyútermelés
 szabályozás:
 teafa olaj,
 magnólia, 
japánakác
Hidratálás:
 pantheol, 
aloe
 vera,
 allantoin
Táplálás
 és 
védelem:
 jojoba
 olaj,
 toco
 pherol
acetate
 

Itt egy kép a gyártótól, hogy a legfontosabb összetevők közül mi mire is jó:

A
 legfontosabb, hogy a zsíros
 arcbőr
 kialakulásának
 okát
 szűntei
 meg,
 és meggátolja
 az
 aknéhoz
 vezető 
problémák
 kialakulását.
Ugyanakkor hihetetlen gyorsan gyógyítja a bőrt, legyen az pattanás, seb, gyulladás, én még leégés esetén is ezt használom.



Íme egy tanulmány a hatékonyságáról:
 

Jól hangzik, de mit tehetünk ha igazából nem annyira zsíros a bőrünk, vagy a szín nem illeszkedik a sajátunkhoz?

  • Ha az egész arcunk problémás, használhatjuk nagyon-nagyon vékonyan feltéve primerként, leginkább porállagú alapozóval funkcionál jól.
  • Ha otthon vagyunk (és senki sem látja), a színbeli eltérés nem okoz gondot, már 2-3 óra is csodákat művel, ne arcmaszkozzunk, hanem ezt tegyük fel krémként, vékonyan. A csokis maszknál ez még mindig barátságosabban néz ki, a postás sem fog megrémülni annyira, ha ebben nyitunk ajtót :-D
  • Ha az arcunk nagy részével nincs problémánk, használjuk lokálosan, én is ezt teszem. Ha kijön egy pattanás, vagy elkaparunk valamit magunkon, ezt felpöttyözöm. Használom az arcomra, de akár a dekoltázsra és a hátra is, ha éppen ott van valami rondaság.
    Itthonra más nem is kell, gyakorlatilag olyan mint egy korrektor, tehát ha lakik velünk még valaki, akkor ez extra minimális szépítkezésnek is megteszi.



Rengeteg kérdést kapok arról, hogy fiúknak mit ajánlok, ha zsíros, pattanásos a bőrük, ez főleg a fiatalabb korosztály problémája. A bbkrem.hu is forgalmaz kifejezetten férfiaknak való BB-t, ez a Lioele Triple Men.
Ha viszont van a családban egy BRTC BR, akkor a fiútestvért, élettársat, férjet, stb. nyugodtan össze lehet hétvégenként, vagy esti filmnézésre, stb. kenni vele. Nem kell külön terméket venni, és együtt szépülhet a család. Ha elég vékonyan tesszük fel (és nem túl sötét a bőre), az úriembernek fel sem fog tűnni, hogy színezett a cucc, és hálásan fogja konstatálni, hogy a lemosás után mennyivel szebb lett a bőre.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr663112194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása