Igen, újabb termékteszt következik, és beizzítottam a fényképezőgépem is, így mostantól már saját képekkel is fogok tudni szolgálni, és a színmintákat a korábbi teszteknél is pótolni fogom.

110522_m_watery_bb_cream_spf27_pa.jpg

 

Első benyomás:

    • Egyszerű, tubusos kiszerelésű ez is, tudom, hogy a pumpás krémeknek, alapozóknak óriási a rajongótábora, de én nem tartozom közéjük, ez van :-)
    • Egyetlen árnyalatban kapható, ami nagyon-nagyon becsapós (mindjárt elmondom miért), de alapvetően elég sötét, az én NC40-es bőrömre tökéletes, sárgás alaptónusú és matt.
    • Nagyon finom illata, és hűsítő vizes érzete van.
    • Az állagát tekintve nem mondható hétköznapinak, apró vízcseppek vannak benne, és ahogy feltesszük szinte azonnal beissza a bőrünk, viszonylag gyorsan kell vele dolgozni, de mivel "folyós", ez egyáltalán nem okoz nehézséget.
    • Érzékeny és vízhiányos bőrre ajánlják, de ugyanakkor pórusösszehúzó és faggyútermelés szabályozó összetevőket is tartalmaz.
    • Nem tartalmaz fehérítő és ránctalanító összetevőket.
    • SPF 27-es fényvédőt tartalmaz, 50 ml (ez a legnagyobb kiszerelés), 3.980 Ft.

Hogyan használjuk:

  • Eléggé folyós krém, szokni kell az állagát, amikor felkenjük a bőrünkre előtűnnek az apró vízcseppek. Ahogy bemasszírozzuk nagyon gyorsan beszívódik, utána érzésre olyan, mintha semmit sem viselnénk az arcunkon. A fedése közepesnél kicsit gyengébb, alapvetően építhető, de kisebb bőrhibákra, pattanásokra például nem elég "rápöttyözni", bele kell dolgozni a bőrbe, így ezekre nem megoldás a több réteg.

Tapasztalat:

  • IMÁDOOOOOM! Nem tudok elfogulatlanul beszélni róla egyszerűen. Aki ismer tudja, hogy nem vagyok a folyékony alapozók nagy barátja (magamon), mert ami elég fedést ad nekem, annál pár óra után azt érzem, hogy túl nehéz, nem kap levegőt a bőröm. Ezen csak ront az a helyzet, hogy extrán gyorsan átfényesedik rajtam minden hiperszuper mattosító alapozó, tehát púderezni kell, és hiába a minőségi blot púder, a 4.-5. réteg azért már nem az igazi valljuk be :-D
    Na de Ő semmi ilyet nem csinál :-)
  • Jelentem éppen egész jó állapotban van az arcom, alig kaparásztam el egy-két dolgot rajta, úgyhogy be tudom vállalni ezt a kicsit kisebb fedést, a bőrhibákra még lehet kis korrektort tenni. Matt a finishe, az összes BB közül ez az egyetlen, ami tényleg matt.
  • A napközbeni kifényesedést nagyon jól gátolja, az egész napot túléltem általában 2 púderezéssel, és ezt ugye felvételkor nem is szükséges rögtön púderezni.
  • Na igen, a szín. Csináltam színmintát, de sajnos nem adja vissza a valós működését. A BB-k általában felkenéskor világosak, és folyamatosan sötétednek, míg elérik a végleges színüket, ez pont fordítva működik, felkenés után 2 perccel a legsötétebb, és teljesen matt, és ahogy a bőr elkezd kicsit zsírosodni, (kb 1 óra múlva) a szín is világosodik kicsit.
    Hogy konkrét legyek, az én színem jelenleg NC40, felkenéskor teljesen tökéletes a szín, de kb egy óra alatt elveszíti a teljesen matt felszínt, és olyan természetesen fényes lesz az arcom, és eddigre kb egy árnyalatot világosodik a szín.
    Mindenképpen csinálni fogok az arcomon is fotókat vele, hogy lássátok miről beszélek, és egy világos bőrű alanyt is keresek a tesztfotózásra, hogy átfogóbb képet kapjunk.
  • A gyulladáscsökkentő, sebgyógyító hatása nagyjából megegyezik a Skinfood Aloe-jéval, de ezt egy roszabb állapotomban még felül fogom vizsgálni :-)
  • Nagyon vékonyan feltéve primerként is használható. Aki ismeri a MAC Matte zseléjét, ahhoz tudnám hasonlítani hatásában, ugyanolyan selymessé teszi a bőrfelszínt, és lemattítja az arcot, porállagú termékeknek ideális alap lehet (pl. MAC Studio Careblend ha közepes fedést, vagy MAC Studio Fix Powder Plus Foundation a teljes fedéshez).
  • Hajlamos vagyok a pattanásokra, ez nem ütött ki egyszer sem.
  • Hihetetlenül könnyű viselet, a legmelegebb napon is olyan érzés, mintha semmit sem viselnénk az arcunkon, felkenéskor pedig fantasztikus hűsítő érzetet ad.

 

Íme a képek. NC40-es bőrön, természetes fényben:

110522_SFAloe2_Watery.jpg

 (Ennyire nem szőrös ám a kezem :-))
A Waterynél jól látszódnak a vízcsepek.

110522_SFAloe2_Watery1.jpg


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt a Skinfood Aloe #2 inkább rózsaszínes, de a többi BB krémhez viszonyítva még ez is sárgásnak mondható.

A Waterynél a széleken nem dolgoztam el szépen, ezért picit rászáradt a kezemre (ahogyan egy eldolgozatlan arckrém is tenné), ezért a fehér csík. 

 

A kézfejemen nem sikerült produkálni, de ahogy a bőr elkezd zsírosodni, a Watery kb egy árnyalatot világosodik, az Aloe pedig egyet sötétedik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missha Watery értékelés

 csomagolás 9/10
 fedőképesség 6/10
 természetesség 10/10
 színválaszték 7/10
 állag 10/10
 tartósság 9/10
 oil kontroll 10/10
 sebgyógyítás 9/10
 összesítés 70/80

 

Missha Watery ajánlás

 bőrtípus  vízhiányos, kombinált
 bőrszín  nw25,nc30-nw30,nc40
 finish  matt
 probléma  vízhiányos de zsíros bőr

 

 

2 komment

Címkék: swatch

A bejegyzés trackback címe:

https://bbkrem.blog.hu/api/trackback/id/tr862924229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vadpulyka 2011.05.22. 21:15:34

Ez a mattítás nagyon jól hangzik, de az extra világos bőrömre nem lenne épp a legjobb. :D

BBAndi 2011.05.22. 21:20:02

A napokban szerzek egy extra világos modellt, hogy megmutassam rajta is, mert egyébként nagyon szépen idomul a bőrszínhez. De tény, nem ez a legvilágosabb BB :-)
süti beállítások módosítása